Σεισμός : Σεισμός Κως: «Τσουνάμι» μετασεισμών χτυπά το νησί ... : Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με το γερμανικό ερευνητικό κέντρο για γεωεπιστήμες (gfz) έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι.

Σεισμός : Σεισμός Κως: «Τσουνάμι» μετασεισμών χτυπά το νησί ... : Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με το γερμανικό ερευνητικό κέντρο για γεωεπιστήμες (gfz) έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι.. Σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην ελασσόνα, στη θεσσαλία, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Δεν προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές, ούτε θανάτους, τουλάχιστον με βάση όσα είναι γνωστά ως τώρα. Το επίκεντρο του σεισμό εντοπίστηκε στα 25. Ο σεισμός, σύμφωνα με τον ορισμό που δίνει ο οργανισμός αντισεισμικού σχεδιασμού και προστασίας (οασπ), είναι η εδαφική δόνηση που γεννάται κατά τη διατάραξη της μηχανικής ισορροπίας των πετρωμάτων που βρίσκονται. Ο σεισμός ήταν εντάσεως 4,1 ρίχτερ, και σημειώθηκε 70 χλμ νότια νοτιοανατολικά της ιεράπετρας, με βάθος 18,8 χλμ.

Το επίκεντρο του σεισμό εντοπίστηκε στα 25. Ο σεισμός, σύμφωνα με τον ορισμό που δίνει ο οργανισμός αντισεισμικού σχεδιασμού και προστασίας (οασπ), είναι η εδαφική δόνηση που γεννάται κατά τη διατάραξη της μηχανικής ισορροπίας των πετρωμάτων που βρίσκονται. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της θήρας. Και σε αυτές τις περιοχές.

Σεισμός τα ξημερώματα στην Κρήτη
Σεισμός τα ξημερώματα στην Κρήτη from www.ieidiseis.gr
Σεισμός 4,2 ρίχτερ στα ανοιχτά της νισύρου. Σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στη 01:14 στον θαλάσσιο χώρο ανάμεσα σε νίσυρο και τήλο. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της θήρας. Σεισμός 3,7 ρίχτερ στην μονεμβάσια. Ο σεισμός των 4,3 ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα κοντά στο ηράκλειο. Το επίκεντρο εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 18 χλμ. Σεισμός 3,1 ρίχτερ στο σιδηρόκαστρο. Νδ της πόλεως της νισύρου.

Νδ της πόλεως της νισύρου.

Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε στις 1:14 και σε απόσταση 24 χιλ. Το επίκεντρο του σεισμό εντοπίστηκε στα 25. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στα ανοιχτά της νισύρου. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με το γερμανικό ερευνητικό κέντρο για γεωεπιστήμες (gfz) έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι. Σεισμός 4 ρίχτερ ανοιχτά της σαντορίνης. Οι κάτοικοι δεν πρέπει να μπουν στα σπίτια τους αν δεν τα έχουν δει μηχανικοί We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Σεισμός μεγέθους 3,6 ρίχτερ ταρακούνησε την ελασσόνα. Σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην ελασσόνα, στη θεσσαλία, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Ο σεισμός των 4,3 ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα κοντά στο ηράκλειο. Ο σεισμός ήταν εντάσεως 4,1 ρίχτερ, και σημειώθηκε 70 χλμ νότια νοτιοανατολικά της ιεράπετρας, με βάθος 18,8 χλμ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 17,7 χλμ. Και σε αυτές τις περιοχές. Μάθε ότι επιθυμείς για τους σεισμούς και τη σεισμική δραστηριότητα στην ελλάδα με live απεικόνιση των πιο πρόσφατων σεισμών σε λίστα και χάρτη, αναζήτηση και άλλα Σεισμός μεγέθους 3,6 ρίχτερ ταρακούνησε την ελασσόνα. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην δυτική θεσσαλία, στις περιοχές των τρικάλων και της καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια.

Σεισμός πριν από λίγο στη Σητεία | kontranews.gr
Σεισμός πριν από λίγο στη Σητεία | kontranews.gr from kontranews.gr
Ο σεισμός ήταν υποθαλάσσιος γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ζημιές στο νησί. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 17,7 χλμ. Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην δυτική θεσσαλία, στις περιοχές των τρικάλων και της καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στα ανοιχτά της νισύρου. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της θήρας.

Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με το γερμανικό ερευνητικό κέντρο για γεωεπιστήμες (gfz) έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι.

Σεισμός 4,1 ρίχτερ ταρακούνησε την ηγουμενίτσα. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στα ανοιχτά της νισύρου. Ο σεισμός ήταν υποθαλάσσιος γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ζημιές στο νησί. Ο σεισμός ήταν εντάσεως 4,1 ρίχτερ, και σημειώθηκε 70 χλμ νότια νοτιοανατολικά της ιεράπετρας, με βάθος 18,8 χλμ. Ο σεισμός των 4,3 ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα κοντά στο ηράκλειο. Σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτου γεωφυσικής (usgs), 7 βαθμών σύμφωνα με το γερμανικό ερευνητικό κέντρο για γεωεπιστήμες (gfz) έπληξε σήμερα την κινεζική επαρχία τσινγκάι. Το επίκεντρο του σεισμό εντοπίστηκε στα 25. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, το εστιακό βάθος ήταν στα 14,4. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην δυτική θεσσαλία, στις περιοχές των τρικάλων και της καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Δεν προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές, ούτε θανάτους, τουλάχιστον με βάση όσα είναι γνωστά ως τώρα. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 10 χλμ δυτικά, νοτιοδυτικά της ναυπάκτου και εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece

Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Και σε αυτές τις περιοχές. Το επίκεντρο εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 18 χλμ. Σε πλανήτες με στερεό φλοιό. Σεισμός είναι η αισθητή ανατάραξη της επιφάνειας ενός ουράνιου σώματος λόγω απότομων μετακινήσεων μαζών, που συνοδεύεται από σεισμικά κύματα που μεταφέρουν την ενέργεια του σεισμού.

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στην Αιτωλοακαρνανία - Πού έγινε ...
Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στην Αιτωλοακαρνανία - Πού έγινε ... from kontranews.gr
Ο σεισμός ήταν εντάσεως 4,1 ρίχτερ, και σημειώθηκε 70 χλμ νότια νοτιοανατολικά της ιεράπετρας, με βάθος 18,8 χλμ. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην δυτική θεσσαλία, στις περιοχές των τρικάλων και της καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών, η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 17,7 χλμ. ( γεωλογία) δόνηση του εδάφους, η οποία οφείλεται στα κύματα που παράγονται, όταν εκλύεται ενέργεια από το σπάσιμο ή τη μετακίνηση των πετρωμάτων του φλοιού της γης. Σεισμός μεγέθους 3,6 ρίχτερ ταρακούνησε την ελασσόνα. Σεισμός 3,1 ρίχτερ στο σιδηρόκαστρο. Σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στη 01:14 στον θαλάσσιο χώρο ανάμεσα σε νίσυρο και τήλο. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece

Δεν προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές, ούτε θανάτους, τουλάχιστον με βάση όσα είναι γνωστά ως τώρα.

Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της θήρας. Ασθενείς σεισμικές δονήσεις καταγράφονται μετά τα 4,3 ρίχτερ. Ο σεισμός, σύμφωνα με τον ορισμό που δίνει ο οργανισμός αντισεισμικού σχεδιασμού και προστασίας (οασπ), είναι η εδαφική δόνηση που γεννάται κατά τη διατάραξη της μηχανικής ισορροπίας των πετρωμάτων που βρίσκονται. ( γεωλογία) δόνηση του εδάφους, η οποία οφείλεται στα κύματα που παράγονται, όταν εκλύεται ενέργεια από το σπάσιμο ή τη μετακίνηση των πετρωμάτων του φλοιού της γης. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην δυτική θεσσαλία, στις περιοχές των τρικάλων και της καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια. Σεισμός 4,1 ρίχτερ ταρακούνησε την ηγουμενίτσα. Σεισμός 4 ρίχτερ ανοιχτά της σαντορίνης. Το επίκεντρο εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 18 χλμ. Σεισμός 5,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε στην πολιτεία γκερέρο, στο δυτικό μεξικό. Σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην ελασσόνα, στη θεσσαλία, σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Σεισμός 3,1 ρίχτερ στο σιδηρόκαστρο. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στην κρήτη.

Posting Komentar

0 Komentar